Skip to main content

ZenTangle tekenen


Gepubliceerd – 28 oktober 2023

ZenTangle tekenen

Op 20 september is Annet Renniers weer gestart met haar tekenlessen ZenTangle.
Het woord Zen betekent rust, ontspanning, leegmaken. Het woord Tangle betekent wirwar.

Met ZenTangle tekenen focus je op het tekenen van lijnen en patronen. Er zijn veel patronen, wel 3000. Keus te over en je kunt ook zelf patronen bedenken, of een basispatroon aanpassen naar je eigen idee. Door dit toe te passen en langzaam en met aandacht te tekenen creëer je iets moois.

En als je denkt ‘Ik kan niet tekenen’ dan zeg ik, dat je dat wel kunt. We stellen veel te hoge eisen aan ons zelf. Kunt u een lijn, een rondje of een kruisje tekenen, dan kunt u ZenTangle tekenen. Ik leer u stapje voor stapje hoe u patronen opbouwt. Jong en oud kan het. Het brengt plezier, en vanuit plezier komt ontspanning en jouw  eigen creativiteit ontvouwt zich. U zult verbaasd zijn over het resultaat.

Je kunt aanschuiven wanneer je wilt, maar ik hoor het graag even vooraf.  
Deelname 2,50 per keer. Op beide groepen is nog beperkt plaats.  De eerstvolgende lessen zin in de eerste groep op, woensdagmiddag 1 en 29 november, 15.00 – 16.30 uur of  in de tweede groep op 15 november. De kerstworkshop is  voor beide groepen op 13 december (van 13.00 – 14.30 uur of van 15.00 -16.30 uur). U bent van harte welkom.
Informatie en aanmelden bij Annet Renniers, tel. 06 47452720