Skip to main content

Praat mee over de toekomst van Tiel in het VisieCafé


Gepubliceerd – 2 april 2023

Komt u ook naar één van de VisieCafés over de omgevingsvisie? De omgevingsvisie geeft aan in welke richting de gemeente zich wil ontwikkelen de komende twintig jaar. Hoe ziet Tiel er in 2040 uit? Hoe wonen, werken en leven we dan? We maken de omgevingsvisie graag samen met u. Dus praat mee in het VisieCafé!

De VisieCafés zijn op:

  • dinsdag 4 april in Hotel Van der Valk van 19.30 uur – 21.30 uur
  • woensdag 12 april in de Agnietenhof van 19.30 uur – 21.30 uur
  • dinsdag 18 april in RKBS De Bataaf in het IKC de Stater van 19.30 uur – 21.30 uur

Graag aanmelden

U kunt zich voor de VisieCafés aanmelden op  https://omgevingsvisie-tiel.eventbrite.com

Alle drie de VisieCafés hebben hetzelfde programma. Dus u hoeft zich niet voor alle VisieCafés aan te melden.

Praat mee!

Tijdens de VisieCafés gaan we in gesprek over verschillende thema’s. Bijvoorbeeld over waar we welke huizen kunnen bouwen en over welke voorzieningen belangrijk zijn voor uw buurt. Maar we gaan ook in gesprek over de bereikbaarheid van Tiel, het opwekken van duurzame energie, de toekomst van natuur en landschap en het versterken van het ondernemersklimaat. U kunt bij het aanmelden aangeven over welke thema’s u tijdens het VisieCafé in gesprek wilt.

Vervolg op de ‘Maand van de Toekomst’ De VisieCafés zijn een vervolg op de ‘Maand van de Toekomst’ in januari van dit jaar. We hebben toen met veel inwoners gesproken over wat zij belangrijk vinden voor de toekomst van Tiel. Ook online gaven honderden inwoners daarover hun mening. De opbrengst van de ‘Maand van de Toekomst’ staat op www.tiel.nl/omgevingsvisie.