Skip to main content

Speeltuin Geulpark Passewaaij buurt 7 Buitenspeeldag

Tag(s):

Gepubliceerd – 26 mei 2023

Wanneer: Woensdag 14 juni 2023
Tijd: 14:30 – 17:00 uur
Voor wie: Kinderen tot en met 10 jaar wonend in buurt 7
Waar: Speeltuin Geulpark (Passewaaij wijk 7)
Activiteiten: Springkussen, spelletjes, kleuren

De toegang is gratis maar een kleine bijdrage in onze collectebus is altijd welkom.

Woensdagmiddag 14 juni (nationale buitenspeeldag) organiseert de speeltuinwerkgroep Passewaaij buurt 7 enkele leuke activiteiten bij de speeltuin aan het Geulpark.

Er komt een groot springkussen waar kinderen lekker op kunnen springen, kinderen kunnen meedoen aan leuke spelletjes zoals o.a. zaklopen, blikgooien en sjoelen en ze kunnen lekker aan tafel een kleurplaat inkleuren.

Omdat dit voor ons als speeltuinwerkgroep de eerste keer is dat wij een dergelijke activiteit organiseren, houden we het voor nu nog wat kleinschalig en hebben we bewust aangegeven dat het voor dit jaar alleen is bedoeld voor kinderen tot 10 jaar wonend in Passewaaij buurt 7. Als het aanslaat gaan we bekijken of we het volgend jaar wat groter aan kunnen pakken.

Daarnaast willen we met de speeltuinwerkgroep vaker leuke activiteiten gaan organiseren rondom de speeltuin of in buurt 7. Dit kunnen we echter niet alleen dus we zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden om mee te helpen bij de organisatie en uitvoering van leuke activiteiten.

Lijkt het je leuk om ons mee te helpen, laat het ons dan even weten en stuur een berichtje.