Wijkvereniging
Schilderatelier
Datum: 3 november 2016

Welkom op ons schilderatelier

Vanaf oktober 2016 biedt de Wijkvereniging Passewaaij op maandagmiddag van 13:30 - 16:00 uur amateurschilders- en tekenaars gelegenheid om hun hobby uit te oefenen.

Plezier en ontspanning staat bij ons voorop. Materiaal en onderwerp is naar eigen keuze. In ons wijkgebouw kunnen we gebruik maken van schildersezels, glazen potten, terpentine, föhn, passe-par-tout-snijder en boeken en tijdschriften om ideeën op te doen.
Er wordt geen lesgegeven, maar we kunnen van elkaars expertise gebruiken maken. Van de Wijkvereniging hebben we een abonnement op het tijdschrift “Atelier”. Een prachtig blad voor (amateur-)schilders en kunstenaars. Deze rouleert onder de deelnemers. Iedereen mag “Atelier” een weekje mee naar huis nemen.

De jaarlijkse bijdrage voor ons Schilderatelier is € 84,-. Wanneer je lid bent van de Wijkvereniging Passewaaij is deze € 75,-. Dit is voor ongeveer 30 middagen. Ons seizoen loopt van september t/m mei. Tijdens de schoolvakanties zijn we gewoon geopend. Alleen op speciale dagen zoals met Sinterklaas, Kerst e.d. zullen we gesloten zijn (zie kalender).

Koffie, thee en frisdrank zijn verkrijgbaar voor resp. € 0,50 en € 1,-.

Aan deelnemers van het Schilderatelier Passewaaij biedt zowel Het Kleurpalet (schilderbenodigdheden) als Pepe (lijstenmakerij) korting aan.

Tweemaal per jaar organiseren we een uitstapje. Dit is samen met onze partners. Je kunt dan denken aan een bezoek aan een museum, stad of fabriek. Suggesties komen vanuit de deelnemers.

Aan het eind van het seizoen gaan we op zaterdag een keer buiten schilderen.
Om het jaar feestelijk af te sluiten is er in juni een gezellig etentje samen met onze partners.

Mocht je interesse hebben, neem dan contact op met Greet Roelofs. Telefoon: 0344-607323

Ter kennismaking is er gelegenheid om twee keer vrijblijvend deel te nemen aan ons Schilderatelier.

Naar het begin van deze pagina