De Wijk
Passewaaijse links
Datum: 27 januari 2019

Stepvereniging Steppen in de Betuwe
Op ieder dinsdagavond en zondagochtend gaat er in Tiel-Passewaaij een stepteam van start. Iedereen die wil kennis maken met de step sport, ook wel “kickbiking” genoemd, kan vrijblijvend mee steppen. Steppen is trendy en duurzaam en voor zowel jong als oud geschikt. De sport is toegankelijk voor alle niveaus qua conditie en dat maakt het steppen juist zo leuk! We hebben als motto: Steppen is gezellig en gezond! Meld je vrijblijvend aan.

Stichting InCanto, Music all in
InCanto is een gemengd koor bestaande uit maximaal 24 koorleden dat zich richt op een breed publiek met repertoire uit een zo groot mogelijk scala aan genres als musical, opera, operette, Nederlandse kleinkunst, filmmuziek, klassieke liederen etc. Er wordt gestreefd naar een evenredige verdeling van koorzangers/zangeressen en zangers/zangeressen met solistische capaciteiten.

Passewaaij buurt 7
De bewoners site van Passewaaij buurt 7. Deze site is gemaakt voor en door bewoners van Passewaaij buurt 7. Met informatie over oa. de woningen, de wijkverwarming en geschiedenis van Passewaaij buurt 7. Tevens is er een forum. Informatie...

Baptistengemeente Tiel
Wij zijn een jonge Baptistengemeente die vanaf 2 oktober 2011 is gestart. Wij komen elke zondag om 10:00 uur samen in de Prins Mauritsschool Passewaaij.
Onze visie en missie is samengevat: “Samen Gods veelkleurigheid ontdekken, beleven en doorgeven.”

Model Ballonvaren
Regelmatig varen we met onze modelballon bij het station of in het Lingepark.

Welkom bij IVN-afdeling West-Betuwe
IVN draagt bij aan een duurzame samenleving door mensen te betrekken bij natuur, milieu, landschap en leefomgeving.

Forum Motorclub Passewaaij
Het net geboren motorforum van MC Passewaaij! Is alleen bedoeld voor leden welke bekend zijn bij MC Passewaaij.

Vereniging Oudheidkamer voor Tiel en Omstreken
De Vereniging Oudheidkamer voor Tiel en Omstreken houdt zich in brede zin bezig met Tiel in relatie tot het verleden van de stad en de streek.

Korfbalvereniging Tiel 72
U bent van harte welkom op de website van korfbalvereniging Tiel 72, de enige echte korfbalvereniging in Tiel. Wij hopen hiermee een goede indruk te geven van onze vereniging.

Honk- en Softbal vereniging De Panters Tiel
Welkom op de website van Honk- en Softbal vereniging De Panters Tiel

LETS Tiel - een lokaal ruilhandelsysteem
De stichting LETS Tiel is een groep mensen die diensten en goederen uitwisselt zonder dat daar geld mee gemoeid is. Vraag en aanbod worden vermeld op de website en in een gids die elke twee maanden uitkomt. De ruilhandel wordt in evenwicht gehouden door een puntensysteem, dat wordt uitgedrukt in “flippen”.

RKTVC online
RKTVC is de afkorting van Rooms Katholieke Tielse Voetbalclub. De vereniging is opgericht op 4 januari 1951. De clubkleuren zijn blauw-wit. Het wedstrijdtenue bestaat uit een blauw shirt, witte broek en rode kousen van het merk Hummel. RKTVC heeft momenteel ongeveer 650 leden, verdeeld over jeugd en senioren. Het eerste elftal speelt in de vierde klasse D afdeling Zuid 1.

Stichting Heartbeat
De stichting Heartbeat zet zich in voor gezinnen met een hartpatiëntje door vakanties te organiseren en speelhuizen beschikbaar te stellen. Daarnaast zet Stichting Heartbeat zich in voor een bredere aanwezigheid van defibrillators in Nederland.

Prins Mauritsschool
Op deze site vindt u informatie over de Prins Mauritsschool met de (hoofdlocatie in de wijk Passewaaij en de tweede locatie in de wijk West. Ook de laatste nieuwtjes, foto’s en bijzonderheden kunt u op deze site vinden. Een bezoekje waard!

Raym’s Fotosite
Fotosite met foto’s van America, Nederland, België, dieren, bloemen en meer.

112 Rivierenland
Alles over 112 in de regio Rivierenland.

TGV Hellas
Diverse sporten en Jazzdans bij Hellas, een actieve Tielse vereniging. De nadruk ligt op turnen, maar daarnaast ook volleybal, badminton, aerobics, etc.

r.k. basisschool Rotonda
De home page geeft informatie over de school en heeft ook leuke links voor kinderen en ouders. Op de laatste pagina vindt men de foto's van de leerkrachten, en dit zijn er tegenwoordig heel veel.

Stichting Dierenhulp Dierenambulance Tiel
Algemene info over de stichting, vermist/gevonden lijst, baasje gezocht en andere nuttige tips.

Naar het begin van deze pagina